Walking Artwork er en online tøjbutik med unikt designet modetøj og streetwear. I den online tøjbutik findes der tøj for enhver smag: t-shirts, herretøj, dametøj og børnetøj.

Filosofien og idekonceptet bag den online tøjbutik Walking Artwork er, at mennesket indeholder en lang række smukke kvaliteter og styrker, som kan komme mere eller mindre til udtryk i deres liv. Alle mennesker indeholder en rigdom og mangfoldighed af potentialer, muligheder, stemninger, følelser og tanker. online tøjbutik Walking ArtworkTøjet fra den online tøjbutik Walking Artwork er designet til at fremhæve og styrke disse kvaliteter og hjælpe den, der bærer det, til at udstråle sit indre landskabs rigdom. Med unikt designet tøj fra den online tøjbutik Walking Artwork forvandles du til det, du i virkeligheden er - et omvandrende kunstværk! ;-)

Den online tøjbutik, Walking Artwork, ejes og drives af den autodidakte kunstner, Nicolas Alstrup, som ligeledes står for designet af motiverne til tøjet. Odremodtagelse, tryk/print af motiv, forsendelse etc. varetages af virksomheden Spreadshirt AG i Tyskland. Ved at bestille tøj igennem denne online tøjbutik, laver du forretning direkte med Spreadshirt AG - ikke Nicolas Alstrup. Spreadshirt AG er ansvarlig for fuldførelsen af din bestiling og alle deres vilkår og betingelser er derfor gældende. Læs vilkår og betingelser her.

Spredshirt benytter sig af tøjmærkerne: American Apparel, Anvil GmbH, B&C, Bella (Alo), Continental Clothing, Fruit of the Loom, Gildan, Hanes (Stedman), Jazzs, KDL Textilhandel GmbH, Promodoro Fashion GmbH , Puma, Result caps og Russell Europe Ltd. (Jerzees). Læs mere og find links til de forskellige mærker her.

Læs mere om, hvordan den online tøjbutik Walking Artwork opstod under "Om kunstneren".