T-shirts med Tryk

Hos den online tøjbutik Walking Artwork finder duet lækkert udvalg af T-shirts med tryk . Vi har T-shirts med tryk til både damer, herrer og børn. De flotte tryk på t-shirts'ne er designet af den autodidakte kunstner Nicolas Alstrup.

På denne side er der et lille udpluk af vores udvalg af T-shirts med tryk. Du kan også gå ind på Motiv-siden og se udvalget af tryk, samt læse historien bag motiverne.

Bemærk at der er forskellige trykmetoder til de forskellige motiver. Alt efter trykmetode kan der være være flere farve-versioner af motivet, og nogle gange kan der også vælges forskellig farve på tøjet. Læs mere om trykmetoder her.


T-shirts med tryk, herrer.

t-shirt-med-motiv-bullT-shirt med tryk, herre. Be Happy! Go Fish!

Om motivet på denne T-shirt: En underlig fisk fra en låge ved Luxembourgs ambassade i København, en krummelyre fra en husgavl og et fabeldyr fra en asiatisk træfigur mødes i dette motiv, hvor budskabet er simpelt: Når livet syntes hårdt og koldt, når udfordringerne og opgaverne tårner sig op, og når hoved og krop fyldes med kaos og stress, så er der kun en vej frem - hold en pause, tag en slapper og få lidt mere nydelse ind i livet - Be happy! Go fish!

Trykmetode: Flex/Flock.

Mere information / Køb denne T-shirt.
t-shirt-med-motiv-herre-flowersT-shirt med tryk, herre. I like the flowers.

Om motivet på denne T-shirt: En smuk lyserød blomst, der vokser i en klipperevne og har atlanterhavet som baggrund, nysgerrige blå øjne, og hænder der rækker ud efter lykken, smelter sammen med en vandrehue og et væld af lilla og røde blomster, og inspirerer til at finde skønheden i verden, dig selv og i livet. Verden har brug for skønhed, også din - bring blomsterne frem!

Trykmetode: Digital Direct

Mere information / Køb denne T-shirt.
t-shirt-med-motiv-herre-gay

T-shirt med tryk, herre. Be a King.

Om motivet på denne T-shirt: Her er 2 sagndyr,omhyldet af krummelurer, som pryder facaden på Statens museum for kunst. Med kongekronen i midten, vækker de erindringer fra en svunden tid, hvor de ridderlige dyder var højt værdsat. Hos johanitterriddderne finder vi de fire kardinaldyder: forsigtighed, mådehold, retfærdighed og styrke. Samt de 8 ridderlige dyder: et roligt sind, godhed, anger, tålmodighed, retfærdighed, barmhjertighed, oprigtighed og standhaftighed. Få inspiration fra disse dyder, og vær noget godt for verden - Be a king!

Trykmetode: Flex/Flock.

Mere information / Køb denne T-shirt.
Dette var blot et lille udvalg af vores herre T-shirts med tryk. Se et større udvalg her:
T-shirts med tryk HerreT-shirts med tryk, damer.

t-shirt-med-motiv-dame-kingT-shirt med tryk, dame. Be a King.

Om motivet på denne t-shirt: Her er 2 sagndyr,omhyldet af krummelurer, som pryder facaden på Statens museum for kunst. Med kongekronen i midten, vækker de erindringer fra en svunden tid, hvor de ridderlige dyder var højt værdsat. Hos johanitterriddderne finder vi de fire kardinaldyder: forsigtighed, mådehold, retfærdighed og styrke. Samt de 8 ridderlige dyder: et roligt sind, godhed, anger, tålmodighed, retfærdighed, barmhjertighed, oprigtighed og standhaftighed. Få inspiration fra disse dyder, og vær noget godt for verden - Be a king!

Trykmetode på denne T-shirt: Flex/Flock.

Flere informationer / Køb denne T-shirt.t-shirt-med-motiv-dame-lionT-shirt med tryk, dame. Let out the Bull

Om motivet på denne T-shirt: En tyr i metal fra en lille nordspansk landsby, og en biologisk nedbrydelig væg fra udstillingen "Grøn Arkitektur" på Louisiana møder hinanden på en baggrund af røde træer. Sammen bringer de budskabet om at sætte livskraften fri. Hvis livet føles tomt, kedeligt og uden dybere indhold, er det måske på tide at slippe kontrollen for en stund .... og lade tyren komme ud!

Trykmetode: Digital Direct

Flere informationer / Køb denne T-shirt.

t-shirt med motiv dame lionT-shirt med tryk, dame, Let out the Magic.

Om motivet: Griffen er et magisk sagndyr, der er halvt løve, halvt ørn, reagerer over både jord og himmel, og beskytter gudedomme. Her fra motivet på en antik messingplade, holdt høj af en jublende hånd, inspirerer den til at vække sanserne til live, åbne sig for alt det øjet normalt ikke ser - udenfor og indeni - og lukkke magien ud!

Trykmetode: Digital Direct

Flere informationer / Køb denne T-shirt.

 

 

Dette var blot et lille udvalg af vores dame T-shirts. Se et større udvalg her: T-shirts med tryk DameT-shirts med tryk, børn.

t-shirt med motiv børn colorsT-shirt med tryk, børne. Let out the Lion.

Om motivet på denne T-shirt: Her mødes en løve fra en kunsterisk lygtepæl ved en flodpromenade i Bilbao i Spanien, med det danske efterår -blade fra et kastanietræ, som står ved kunstmuseet Louisana i Humlebæk. Sammen smelter de sammen i et af de stærkeste symboler der findes - hjertet, og minder os om, at det kræver en løves mod at turde give sin kærlighed fri. Når alt kommer til alt, er der ingen der vinder af en tilbageholdt kvalitet eller styrke.... så luk løven ud, og lad kærlighedskraften sejre!

Trykmetode: Digital Direct

Mere information / Køb denne T-shirt.

t-shirt-med-motiv-børn colorsT-shirt med tryk, børne. Let out the Colors.

Om motivet på denne T-shirt: I dette motiv mødes en syret vandhane fra en plads i Bilbao i Spanien, med sæbebobler over en norsk skovsø, og en skumhest fra en blandet slikpose, i en hyldest til det psykedeliske og alt det, der er udenfor kassen... Livet er for kort til en grå og kedelig hverdag – luk farverne ud!

Trykmetode: Digital Direct

Mere information / Køb denne T-shirt.

 

 t-shirt med motiv børn magicT-shirt med tryk, børne. Let out the Wildcat 2.

Om motivet på denne T-shirt: Version 2 - lidt vildere ;-)
En egyptisk kattelignende figur, flammer fra et Sankt Hans bål og en lækker kværn sætter fut i dette motiv. Hvis du føler at dit liv går ud på at skulle tilfredstille andres behov, leve op til andres forventninger, og har glemt, hvad der vækker DIN glæde og DIN ild, så er det vist på på tide at finde din rebelske side frem- og lukke vildkatten ud!

Trykmetode: Digital Direct

Mere information / Køb denne T-shirt.

 


Dette var blot et lille udvalg af vores Børne T-shirts. Se et større udvalg her:
T-shirts med tryk Børn


På denne side var et lille udpluk af de t-shirts med tryk, der findes i den online tøjbutik Walking Artwork. Se et større udvalg af t-shirts med tryk her:
T-shirts med tryk dame

T-shirts med tryk herre
T-shirts med tryk børn